”Я тобі слова не давала!”: У мережу потрапило відео цькування вчителькою її учениці у Кривому Розі



Ученицю однієї зі шкіл Кривого Рогу привселюдно зацькувала вчителька. Педагогу не сподобалось, що дівчинка була відсутня на уроках за сімейними обставинами.

- джерело.

Відео цькування оприлюднив міський депутат Андрій Афанасьєв. Він також повідомив, що на педагога написали скаргу в управління освіти.

Дівчина, яка викликала хвилю обурення у вчительки, пояснила, що була відсутня на уроці, бо у цей день мала отримати закордонний паспорт. Проте ця відповідь вчительку не задовольнила.

Відео цькування учениці зняли її однокласники.

“Які сімейні обставини можуть бути у дітей? Єдина причина відсутності – медична довідка. Ні, не батьки вирішують. Ти сюди вчиться прийшла, значить, батьки повинні робити те, що скаже школа!”, – заявила обурена вчителька.

При цьому обурений педагог заявила, що письмові заяви від мами також її не цікавлять. Оскільки отримання паспорта – це не поважна причина для прогулювання уроків.

“Жодної дитини більше ніхто відпускати не буде. Не буває у вас сімейних обставин! Мама пише нехай заяву, а директор буде вирішувати, чи можна піти!” – заявила вчителька.

На її думку, поважною сімейною причиною може бути тільки похорон чи важка хвороба.

“Закрий рота! Носите ці сімейні обставини, а потім на дискотеки бігаєте. Я тобі слова не давала!” – обурилась вчителька.

Цькування школярки на очах у її однокласників обурило користувачів мережі. Однак їх думки розділились. У коментарях на сторінці “Батьки SOS” у Facebook одні стали на бік учениці, інші, навпаки, виправдовують вчительку.


Читайте також:


Залишити коментар: