«Я теж крутий»: розкрито справжню причину вторгнення Путіна в Україну



Війна на Донбасі і анексія Криму не мали для Володимира Путіна ніякого сакрального значення

- джерело.

Про те, що насправді спонукало російського президента вторгнутися в Україну, в інтерв’ю OBOZREVATEL розповів російський політтехнолог Станіслав Бєлковський.

Він стверджує, що Путін вирішив напасти на Україну виключно через протистояння з тодішнім президентом США Бараком Обамою.

«Агресією в Україні Путін хотів показати, що може робити те ж саме, що і Обама. Це було його психологічне змагання, раз ти такий крутий в світі, то і я теж крутий. Але на питання до Обами, чи буде він приймати військові рішення щодо повернення Криму, той відповів, що його більше турбують бомби на Манхеттені. Обамі важливо було уникнути терактів від Путіна із застосуванням ядерної зброї на території Америки, а Україна його не так вже й хвилювала», – стверджує Бєлковський.

Втім, на його думку, розв’язана Путіним війна в Україні ніяк не допомогла йому в протистоянні з США.

«Нинішня історія – це третє (само)руйнування Путіна. Він завжди виграє на руйнуванні систем, які обслуговує. Виграв під час краху СРСР, ставши першим заступником мера Петербурга. Після краху Анатолія Собчака Путін і зовсім став президентом РФ. Але зараз через його дій йде крах Росії в цілому і це несвідомий вибір самого Путіна. Як то кажуть, “ті, що йдуть на смерть, вітають тебе”. Росія під санкціями і перебуває на грані розвалу», – впевнений політтехнолог.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Путін готовий влаштувати новий етап війни в Україні.

Подібну думку в інтерв’ю журналістам розповів заступник голови МінВОТ Георгій Тука.

За його словами, Росія перекинула до українського кордону величезна кількість армії і зброї, тому не виключено, що Володимир Путін готується знову вторгнутися на територію України.

Лою стверджує, що президент країни-агресора Володимир Путін може вичікувати зручний момент – прохання якогось окупованого українського району про входження до складу РФ.


Читайте також:


Залишити коментар: