“Я не з тих, хто виховує”: Лобода повертається до роботи після наpoдження доньки і розповіла деталі пoлoгiв



Світлана Лобода наpoдила другу дочку в одному з кращих госпіталів Лос-Анджелеса. Пoлoги приймали відразу дев’ять фахівців, при цьому в пологовому залі артистка перебувала одна.

- джерело.

Як зазначила співачка в бесіді з “КП в Україні”, пoлoги вона вважає дуже iнтuмним процесом, в якому не місце кому-небудь крім матері і фахівців.

“У Лос-Анджелес я поїхала навмисно на сьомому місяці вaгiтності. Наpoджувала в одному з кращих госпіталів і в захваті від рівня медичних послуг. Маля наpoдилося вагою 3 кг 200 г і зростом 48 см”, – розповіла вона.

За словами Лободи, в Лос-Анджелесі її підтримували члени родини і лише найближчі люди.

“Але в пoлoгoвому залі я залишилася в оточенні медичного персоналу. Можливо, я старомодна, але вважаю пoлoги дуже iнтuмним процесом і тому вважаю за краще в ці хвилини залишатися одна”, – продовжила співачка.

Зазначила у своєму інтерв’ю артистка і рівень обслуговування в закордонній клініці.

“Рівень медицини в США дуже високий. Від комфорту – до якості. Все продумано до найдрібніших деталей. Зі мною в пoлoгoвому залі знаходилося дев’ять фахівців, кожен з яких відповідав за свою роботу. Все дуже злагоджено”, – згадала вона.

Відзначається, що артистка навідріз відмовилася відповідати на питання про батька, вирішила приховати й ім’я другої дочки, проте відповіла на інші питання про дитину.

Незабаром Лобода має намір повернутися до роботи, і це нібито не стане проблемою в процесі виховання дочки.

“Ви знаєте, я не з тих, хто виховує. Ну принаймні в класичному розумінні. Діти настільки мудрі, що вони зчитують інформацію з батьків, і саме приклад їх вчинків, мені здається, є основою для формування особистості”, – пояснила вона.

Найближчі кілька місяців, незважаючи на робочий графік, виконавиця дійсно має намір годувати доньку гpyдьми.

“З Евочкою (першою донькою – Ред.) У мене був такий же бoжевiльний графік. Але ми впоралися. Шість місяців Єва отримувала все в потрібний час в потрібному місці. Зараз багато способів зберігати молоко і передавати на великі відстані. Ми вибудовуємо графік таким чином, щоб кожні два дні я могла бути з малятком”, – підкреслила вона.

При цьому Лобода не стала заперечувати, що вважає себе хорошою мамою.

Нагадаємо, на сторінках таблоїдів існує думка, що Світлана Лобода наpoдила від соліста культової німецької рок-групи Rammstein Тілля Ліндеманна, і ця новина раніше спричинила ажіотаж у соцмережах.

Неодноразово в мережі обговорювалися чутки, що батьком дитини є один з українських поп-виконавців, в той час як ім’я Ліндеманна використовується “для відводу очей”.


Читайте також:


Залишити коментар: