“Я не дурна мама”: на Тернопільщині жінка обурена хамством і непрофесійністю медиків



Молода мама з Тернопільської області розповіла про свою ситуацію, яка трапилася з нею і її дитиною вночі. У дитини почалася рвота, а “швидка” нічого не могла зробити, ще й хамив диспетчер.

- джерело.

Про це у спільноті заліщицькій написала Liudmila Hart.
Подаємо текст без змін:
“Шановні Заліщани… Хочу вам повідомити те, що я шокована хамством заліщицької швидкої допомоги…..

У моєї дитини почалася рвота близько 11 ночі … Я зателефонувала до сімейного лікаря, вона мені сказала дати ліки ніфуроксазид та ентеросгель так як інших препаратів у мене не було і не працює аптека щоб придбати інші.

Це не дало ніякого результату …дитині ставало тільки гірше ….
Я зателефонувала на швидку допомогу, щоб їй вкололи проти рвотне. Вони приїхали і сказали, що у них немає ліків і щоб я чекала до ранку …. Я дала ще раз ліки, які я мала вдома… Дитина усе вирвала.

Щоб ви розуміли у дитини РВОТА БУЛА на той час коли у мене вдома була швидка 7 разів.Після того я сиділа чекала надіялася, що дитині стане краще, але я дорахувала до того, що дійшло до 15-16 раз. Я зателефонувала сусідці. Вона прийшла до мене і ми знову почали телефонувати на швидку. Як виявилося мій номер заблокував фельдшер, який знаходився на зміні. Він до мене дзвонив з цього номера і перепитуав адресу.

Почала дзвонити моя сусідка. Він відповів і вона почула у відповідь, що ми помилилися номером це не швидка. Ми почали дзвонити знову на швидку у Тернопіль …. До нас приїхала ця сама бригада швидкої…. Цей фельдшер почав на нас кричати…. Що я дурна мама і він ще такої не бачив та інші не цензурні слова… Що вони займаються коронавірусом і щоб ми чекали до ранку і їхали у Товсте… Моя дитина не переносить їзду транспорті вона починає рвати….на що він сказав це мої проблеми, а не Його…
Люди добрі скажіть, як жити, коли ліків не можуть надати у швидкій допомозі і їх ніде не можна придбати у нічний період. Дитину не має чим вколоти, щоб довезти до Товстого дитина рве кожні 10-20 хвилин і без того… У Заліщиках не приймають …..ще також фельдшер, який був на зміні не знає ЕТИКИ СПІЛКУВАННЯ З ПАЦІЄНТАМИ ..Яке він мав право кричати на мене на мою старшу сусідку і тим більше у присутності моєї дитини яка налякалася цих криків ……то це потрібно тепер сидіти вдома і вмирати, бо ніхто не хоче нести ніякої відповідальності нізащо …..як так не виділити для дітей хочаб якусь одну палату …у нас багато дітей маленький в місті ..то не кожні батьки мають гроші щоб наймати машину і ще кудись їхати ……….
І поведінка чергового дуже мене обрурила МЕНІ ЗАДАВАЛОСЯ ЯК ЕТИКА СПІЛКУВАННЯ З ПАЦІЄНТАМИ ТАКИЙ ПРЕДМЕТ УСІ МЕДИЧНІ ПРАЦІВНИКИ МАЮТЬ У КОЛЕДЖІ ЧИ В УНІВЕРСИТЕТІ …я “не ДУРНА МАМА”як він висловився ..я переживаю за свою дитину і чому я мала мордувати свою дитини до ранку ??????якщо це вже йде ацетономічна рвота……” , – написала обурена пані Людмила.


Читайте також:


Залишити коментар: