Вже з середини осені ТЦК оформлять усіх: Рєзніков попередив про підготовку



Вже з середини осені ТЦК оформлять усіх.

- джерело.

В Україні триває повномасштабна війна, запроваджено військовий стан, а разом із ним і загальна мобілізація. Однак деякі ТЦК не виконують план мобілізації. Міністр оборони Олексій Резніков зробив важливу заяву щодо мобілізації цієї осені. Цією інформацією ділиться Інтерфакс.

Міністр оборони заявив, що до середини осені влада виходить на більш серйозну цифровізацію Територіальних центрів комплектування, колишніх військкоматів. Також він зазначив, що на сьогодні вони перебувають на стадії підписання спільних наказів з іншими відомствами щодо взаємного обміну інформацією.

Виходячи зі слів міністра, завдяки таким заходам можна буде автоматично обмінюватися інформацією від реєстрів Міністерства юстиції, Міністерства внутрішніх справ, Центральної виборчої комісії, Міністерства закордонних справ та Державної прикордонної служби.

Усі реєстри, що існують в Україні, автоматично надходитимуть до бази і до Територіальних центрів комплектування кожен громадянин матиме менше причин ходити коридорами, і з’являтися там, за необхідності там з’явитися.

Сообщение Вже з середини осені ТЦК оформлять усіх: Рєзніков попередив про підготовку появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: