Вимагали хабар за землю: на Прикарпатті судитимуть голову сільської ради та його заступника



На Прикарпатті голова територіальної громади та його заступник вимагали дві тисячі доларів неправомірної вигоди за передачу землі в оренду під будівництво.

- джерело.

Протиправну діяльність задокументували співробітники обласного управління стратегічних розслідувань та слідчого управління поліції, передає Фіртка.
Сьогодні, 30 вересня, посадовців викрили поліцейські. Зокрема, очільник тергромади на Прикарпатті та його заступник отримали черговий «транш» – 1 000$. Раніше задокументували одержання останніми ще двох «траншів» на суму 29 500 гривень.
Наразі вирішують питання про затримання посадовців у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлення їм про підозри за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.


Читайте також:


Залишити коментар: