Вилами по голові: У Рівному чоловік жорстоко вбив сусіда



У суді обвинувачений пояснив: був у гостях у матері, випив трохи алкоголю і вирішив піти в гості до своєї майбутньої жертви, аби вияснити, через що той два роки тому вбив його брата.

- джерело.

Кривавого «месника» із села Рівне Ковельський міськрайонний суд засудив до 7,5 років тюрми, йдеться у рішенні від 12 лютого.

Нагадаємо, трагедія сталася 31 березня минулого року у селі Хрипськ Шацького району, де проживає мати нападника.

«Підійшовши до будинку потерпілого, він побачив світло від телевізора, який працював. Вибивши віконне скло на веранді, він відчинив вхідні двері та зайшов до будинку. Потерпілий сидів в кріслі та дивився телевізор. Він підійшов, між ними зав’язалась сварка, при цьому потерпілий ображав його нецензурною лайкою. Через хвилин 5, потерпілий підвівся, схопив його рукою за горло та почав душити. Він обороняючись, схопив господарські вила, що стояли в кімнаті та наніс один удар в область голови, після чого вирвався та покинув приміщення будинку. З вилами в руках, він вийшов на вулицю, підійшов до річки та викинув вила в річку. Після цього зателефонував в поліцію та розповів про подію, що трапилась», – йдеться у показах нападника.

Тим часом слідство встановило, що вила чоловік взяв не в будинку, аби захиститися, а в хліві матері, тож прийшов із ними зазадалегідь.

Від удару вилами в голову потерпілий отримав ушкодження кісток черепа, твердої і м’якої мозкової оболонок, речовини головного мозку, які супроводжувались крововиливами, і через 12 днів помер у лікарні.


Читайте також:


Залишити коментар: