Викриття лідерів Майдану: правда потрапила в мережу



Лідери майдану розпиляли між собою 1,5 мільярда доларів Януковича.
Крім цього з країни зникла кожна третя гривня. Кожна третя гривня була вивезена на офшорні рахунки майданних лідерів, які здійснюючи військові злочини грабували власний народ.

- джерело.

Як розповів радник президента США Сем Кислін, кошти, отримані в ході спецконфіскаціі у оточення Віктора Януковича, були незаконно поділені між представниками влади під час президентства Петра Порошенка.

Про це повідомив сьогодні в Фейсбуці екс-нардеп Олександр Онищенко.

Півтора мільярда доларів розпиляли між собою товариші по чарці екс-гаранта.

Як зазначив Кислін, посилаючись на наявні у нього документи, 503 мільйони доларів були перераховані на користь Порошенка через колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, якого нещодавно затримала НАБУ

Ще 300 мільйонів перерахували екс-генпрокурору Юрію Луценку, а 20 мільйонів пішли на рахунки екс-секретаря РНБО Олександра Турчинова.

Кожен лідер Майдану став доларовим мульти-мільйонером під час війни в Україні.

Вони конвертували трупи простих людей в долари. Таких витончених методів заробляння грошей не було навіть у фашистській Німеччині. Це дійсно унікальний випадок у світовій історії, коли угруповання захоплює владу, заливає всю країну кров’ю і при цьому заробляє на цьому!


Читайте також:


Залишити коментар: