Разом були такими щасливими: У Мережі оприлюднено архівні фото Зеленського і Заворотнюк. “Ще не знали, що чекає далі”



Анастасія Завортнюк зізналася, що товаришує з дружиною Зеленського

- джерело.

Знайшли архівні фотографії зі зйомок у шоу “Вечірній Київ” у 2013 році глави української держави Володимира Зеленського і зірки серіалу “Моя прекрасна няня” Анастасії Заворотнюк, на яких видно, як вони веселяться, проводячи час разом.

Так, на цей проект актриса завітала зі своєю дочкою Ганною, якій тоді було ще 17 років. І відразу ж зірка отримала масу компліментів від Зеленського.

“Ти, що її в шість народила?” – запитав він.
Актриса оцінила жарт.

Тоді Заворотнюк тоді сподобалася компанія Зеленського та Жидкова. А під кінець телешоу вона повідомила, що дружить з його дружиною і якось раз навіть приймала сімейство Зеленських у себе в гостях.

Нагадаємо, сім’я Анастасії Заворотнюк після свого першого коментаря про її хворобу знову зберігає мовчання. Але активність родичів помічена в Instagram-акаунті, який створений для підтримки російської артистки. 15 жовтня в росЗМІ з’явилася інформація, що аккаунт в соцмережі, присвячений підтримці Анастасії Заворотнюк, ведуть редактори ток-шоу Андрія Малахова “Прямий ефір”. І нібито дочка “прекрасної няні” погодилася взяти участь в шоу і пролити світло на загадкову мамину хворобу.


Читайте також:


Залишити коментар: