Вийшла на прогулянку і не повернулась: У Києві зникла учасниця проекту “Топ-модель по-українськи”



Учасниця шоу “Топ-модель по-українськи” Анна Троян вийшла на прогулянку в районі Лісового масиву 3 травня, близько 22.00 і не повернулася додому.

- джерело.

Як повідомив хлопець Анни у себе в Instagram, у дівчини сіла зарядка на мобільному телефоні і та до сих пір не вийшла на зв’язок.

“Друзі, знайомі та просто небайдужі люди! Прошу вашої допомоги! Пропала дівчина, рідний мені і моїй родині людина – Анна Володимирівна Троян. Останній раз виходила на зв’язок учора (3.05) о 22.00 в районі м. Лісова. Якщо бачили її або знаєте яку -або інформацію про Аню, прохання відгукніться або зробіть репост”, – написала в Facebook ще одна близька людина дівчині Анна Савченко.

Нагадаємо, дівчина брала участь в 2 сезоні шоу “Топ-модель по українськи”. Вона запам’яталася глядачам своєю неабиякою зовнішністю і поведінкою: дівчина зізналася, що має проблеми з наркотиками. За словами Троян, вона приймала їх з тих пір, як почала зустрічатися з хлопцем. Дівчина заявила, що готова зробити все, щоб назавжди позбутися від цієї згубної звички і стати професійною моделлю. Для Анни Троян участь в шоу було щасливим квитком в інше життя.


Читайте також:


Залишити коментар: