“Вибивають зуби, ламають окуляри”: У Рівному третьокласники влаштували терор.



Третьокласники школи №4 міста Рівне влаштували терор одноліткам, через що постійно зривається навчання в класі.

- джерело.

Вчитель не може провести урок, бо заспокоює неконтрольованих школярів. Про конфлікт повідомила мати одного з учнів Анастасія Алексіюк.

“Діти колективно виходять з уроку до вбиральні, їдять під час занять. А найголовніше те, що вони бояться відповідати на запитання вчителів через місцевого лідера розбишак – той насміхається з них, розбиває окуляри однокласників, грубо відповідає старшим людям і вчителям”, – розповіла Алексіюк.

За її словами, нещодавно маленький хуліган вибив три постійні зуби одному з учнів. Батьків хуліганів влаштовує поведінка дітей, ніхто не збирається відшкодовувати збитки.

В міському управлінні освіти пояснили, що ситуацію не можуть вирішити. Перевести учнів, які зривають уроки, без згоди батьків не мають права.

Конфлікт у класі тягнеться вже не перший рік. Як розповів батько третьокласника Руслан Алексіюк, через розбишак сина переведуть до іншого навчального закладу.

“Директору байдуже, що відбувається в школі. У класі постійні конфлікти. Я не дозволю, щоб мою дитину принижували таким чином”, – заявив чоловік.

Нагадаємо, раніше у Києві батьки влаштували булінг школярці.


Читайте також:


Залишити коментар: