«Ви стояли з плакатами, що я — х**ло!» З’явилося нове відео розмови Зеленського з добровольцями у Золотому.



Миколаївський журналіст Олег Деренюга опублікував повне відео гучної розмови президента України Володимира Зеленського з українськими військовими у прифронтовому Золотому на Донбасі, під час якої відбулася перепалка з ексбійцем полку “Азов” Денисом Янтарем і активістами “Нацкорпусу”.

- джерело.

Він теж знімав спілкування головнокомандувача з військовослужбовцями про розведення військ. Ексклюзивний ролик викладений на каналі “НикВести HD” у YouTube (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

За словами журналіста, на відео видно, як активісти “підставили Зеленського у Золотому”. Крім цього, спершу спілкування проходить у спокійному тоні, а потім президент зривається і переходить на крик.

“Спочатку вони годину з ним ганяли чаї біля багаття, плавно перейшовши з “ви” на “ти”, до того ж президент сам їм говорить: “Давайте на ти!” А потім уже в самому кінці, коли він ішов, підбігли й зняли відео, де попросили підписати з ними меморандум. Здивований Зеленський прямо відповідає: “З ким меморандум? З тобою?”. Тому що він цілу годину перед цим душевно з ними спілкувався”, — прокоментував Деренюга.

Також на відзнятих фрагментах можна почути слова президента про те, що він добре пам’ятає висловлювання добровольців про нього, які звучали ще на марші проти капітуляції в Києві.

“А коли, хлопці, ви стояли на площі, куди ви вийшли не за гроші, а серед вас (я ж можу узагальнити) стояли з плакатами мене — геть або я х**ло. Я до чого, і це дивилися росіяни, і це теж ганьба. Ми всі робимо помилки”, — сказав Зеленський.

Зазначимо, що в неділю, 27 жовтня, президент опублікував начебто повне відео своєї розмови з добровольцями у Золотому. Але, як виявилося, воно триває всього 23 хвилини 54 секунди, тоді як те, що зібрав журналіст Дерлюга, довше — 35 хвилин 20 секунд.

У суботу, 26 жовтня, президент України Володимир Зеленський приїхав до добровольців у Золоте на Донбасі, де має відбутися розведення військ, узгоджене в Мінську, і влаштував перепалку з одним із бійців.

На скандал у Золотому бурхливо відреагували українці. Деяких обурило те, як спілкується президент, але багато і підтримали Зеленського. Вони заявили, що військові повинні підкорятися головнокомандувачу ЗСУ.

Незабаром з’ясувалося, що із Зеленським у словесну перепалку вступив колишній боєць полку “Азов” і політик від партії “Національний корпус” Денис Янтар.

Пізніше він записав відео, заявивши, що головнокомандувач йому не указ і разом зі своїми соратниками вони залишаться в Золотому.

У штабі ООС також прокоментували інцидент. З’ясувалося, що озброєні люди у військовій формі перебувають у Золотому нелегально і порушують Закон про операцію Об’єднаних сил.


Читайте також:


Залишити коментар: