“Ви що подуріли? Це президент України!”: Ганапольський несподівано став на захист Зеленського. В прямому ефірі!



Образливі прізвиська на адресу Президента України Володимира Зеленського категорично неприйнятні, оскільки глава держави заслуговує дотримання по відношенню до нього певних етичних норм хоча б тому, що займає цю посаду.

- джерело.

Про це в ефірі телеканалу “Прямий” сказав відомий телеведучий Матвій Ганапольський. Його зачепило те, що один з користувачів онлайн-сервісу, через який глядачі задавали запитання учасникам ефіру, назвав Зеленського “Вовка-шаурма”.

Ганапольський сказав, що статус Володимира Зеленського передбачає дотримання певних формальностей, в тому числі – виключення з ужитку різного роду образливих прізвиськ.

“Послухайте мене, ніякого” Вовки-шаурми “. Ви що, подуріли? Що це за образи? Це президент України!”, – підкреслив емоційно ведучий.

Він зазначив, що Зеленський вже не працює в “Кварталі-95”, а керує державою, і тому не можна давати йому привід погано виконувати свої обов’язки через зневажливе ставлення до нього громадян.

“Якщо ми говоримо” Вовка-шаурма “, то він (Зеленський, – ред) виходить тоді і спокійно каже, навіщо ви вимагаєте від мене державних рішень?”, – додав Матвій Ганапольський.

Ставлення за його словами, має бути таким, щоб президент розумів, що його сприймають відповідно до нинішнього статусу і відчував відповідальність. Тому панібратство і різного роду прізвиська категорично неприйнятні.

“Я вже сто разів казав – є Президент України Володимир Зеленський, і якщо хочете – Володимир Олександрович Зеленський. І ми повинні відноситься до нього, як до президента України. Тому, що питаємо ми з нього, як з президента України”, – сказав телеведучий.

Матвій Ганапольський попросив свою співведучу надалі не зачитувати в ефірі питання і репліки від глядачів, які не мають елементарного уявлення про політичну культуру і дозволяють собі неприйнятні для цивілізованої людини висловлювання.


Читайте також:


Залишити коментар: