“Ви мені з Поліночкою зіпсували все життя”: Повідомили подробиці вбивства батьком 8-річної дитини на Житомирщині



На Житомирщині мертвого чоловіка та його 8-річну доньку з ножовими пораненнями знайшли в лісосмузі. Тіла були зачинені в автомобілі, де копи знайшли й передсмерту записку батька.

- джерело.

Машину першою помітила 16-річна дівчина, яка прийшла вигулювати собаку. Софія Ананьєва каже, що в цій місцевості часто стоять машини відпочивальників, тож коли побачила цю – не здивувалася. Але водій сидів нерухомо, навіть коли на нього загавкав собака. “Спочатку я подумала, що людина спить. Але мене все-таки насторожило, бо собака поводилася незвично”, – розповіла свідок. Щоби пересвідчитися, що з водієм усе гаразд, вона покликала на допомогу однокласника. “Він підійшов, подивився і сказав, що щось не так, людина не спить. І одразу пішли до батьків телефонувати в поліцію”, – розповіла Софія. “Батько і дівчинка на передньому сидінні. Батько на рулю наче лежав, а дитина лежала на сидінні розкладеному”, – пояснив дядько очевидиці Василь Макарчук.

Коли поліцейські відкрили авто, побачили там записку. “Спочатку вчинив убивство дитини, а потім наклав руки на себе. В обох виявили ножові поранення, виявлено знаряддя, яким вчинено ці поранення, а також виявлено записку, в якій чоловік пояснює мотиви своїх дій”, – розповіла керівник відділу звязків із громадськістю ГУ НП у Житомирській області Алла Ващенко. “Написав записку: ви мені з Поліночкою зіпсували все життя. І я був в Америці, і вже третім пунктом корявим почерком було написано: дякую за зіпсоване життя. Багато кредиток, телефон і телефон дитини він здав у ломбарди в той день”, – доповнила цю інформацію свідок Катерина Жукова.

34-річний Олег мешкав із дружиною, своїми батьками та двома дітьми. Окрім убитої дівчинки, в родині є 10-річний син. Нині господарі нікому не відчиняють, а сусіди кажуть, що нічого підозрілого за цима дверима не відбувалося. “І жінка, і дитина нормальні, сім’я благополучна, що таке сталося – я не знаю”, – каже Олексій Захарович. Як з’ясувалося, чоловік із донькою пішли з дому ще чотири дні тому, але до поліції заяву про зникнення рідні написали лиш учора. “Вони поїхали з дому 2 серпня близько 13:00. Чоловік зібрав свої речі і зібрав речі доньки. Коли допитували маму, то вона пояснювала, що якщо б вони до понеділка, 6 серпня, не з’являться, то я звернуся до поліції”, – пояснила Ващенко.

У поліції припускають, що напередодні в родині був конфлікт, природа якого наразі слідчим невідома. Коли йшов із дому, батько забрав із собою доньку. Дівчинка мала вади зору, ходила в спеціалізовану школу-інтернат. Чому чоловік вирішив її вбити, версій у поліції не озвучують.


Читайте також:


Залишити коментар: