Всі без вийнятку укpaїнцi та їх дiти відтепер нe будуть poкaми вiддaвaти бoрги: Я і моя команда ухвалили piшeння i вiдмoвляємocь від…



Ця новина означає, що наші діти не повинні будуть оплачувати борги держави

- джерело.

Новостворений Кабінет міністрів України має намір завершити свою співпрацю з Міжнародним валютним фондом. Наразі вживаються всі необхідні заходи для того, що діюча програма співпраці стала для України завершальною стадією взаємин з МВФ.

Про це інформує Hyser , посилаючись на заяву глави Міністерства економіки України Оксани Маркаровой.

Маркарова уточнила, що етап “виходу” з співпраці буде тривалим. Міністр уточнила, що раніше були спроби здійснити подібні програми, але всі вони виявилися провальними.

При цьому глава Мінекономіки зазначила, що МВФ йде назустріч українській ініціативі і тому вони створили спеціальні групи, які регулюють цей процес з українською стороною.

Оксана Маркарова підкреслила, що вийти з програми МВФ цілком реально, і тому прикладом служать багато інших європейських країн.

Однак при цьому міністр зазначила, що вихід з програми кредитування МВФ буде доцільним тільки в разі позитивної динаміки розвитку економіки України.

Раніше ми інформували, що глава Державної податкової служби Сергій Верланов заявив, що ставки податку на доходи фізичних осіб потрібно зменшувати . Це допоможе українцям заробляти більше грошей. Однак поки така ідея знаходиться в теорії і її потрібно обговорити з представниками МВФ. Також Варланов зазначив, що потрібно зрозуміти, як ініціатива щодо зменшення ставки податку позначиться на державному бюджеті України.

Нагадуємо, раніше було анонсовано, що з наступного року в Україні планує заробити нове кредитування за зниженими відсотковими ставками. Дана міра буде зроблена насамперед для покращення конкурентноздатності середнього і малого бізнесу, який зараз змушений виживати.

Також, Дмитро Дубілет, новий міністр Кабінету міністрів України, планує розвивати в Україні кілька фінансових стартапів, які допоможуть зробити Україну технологічний ривок і випередити багато європейських країн з економічного і технологічного розвитку.


Читайте також:


Залишити коментар: