“Все це робив мовчки”: В Києві жінку по-звірячому побили молотком



У Києві чоловік побив жінку молотком, намагаючись забрати у неї сумку.

- джерело.

Нападник завдав Ларисі Сімерецкой не менше 10 ударів молотком по голові. Про стан постраждалої розповіла її сестра Наталя, передає Корупція.Інфо

“Це сталося близько четвертої години вечора. Сестра щось проплачувала і знімала гроші в банкоматі. Після того пішла додому. Почула, як щось стукнуло по голові. Спочатку раз, потім другий, третій. Чи не зрозуміла, що робиться”, – розповіла вона.

За її словами, постраждалу від смерті врятувала хутряна шапка, поверх якої був капюшон.

“Сестра повернулася і побачила чоловіка з молотком. Той продовжив бити ним по голові, хотів збити капюшон і вирвати сумку. Все це робив мовчки. Сестра прикривалася руками, намагалася утримати капюшон. Потім впала на землю, почала котитися і кричати”, – додала Сімерецкая .

Крик почули жителі сусіднього будинку і викликали поліцію.

“Почув, навіть хлопець, який сидів за комп’ютером в навушниках. Спустився і почав наздоганяти цього чоловіка. Його затримали поліцейські, які прибігли з сусіднього будинку. Сестру забрали в лікарню, вона до цих пір там. У неї забій мозку, плеча, перелом пальців . Лікарі зробили на руці операцію”, – пояснила сестра постраждалої.

Нападником виявився 32-річний Шамсі Ахметов з Узбекистану. Він 5 років не може отримати паспорт. Документ не видають за минулі судимості.

Свої дії чоловік пояснив тим, що жінка нібито зачепила його плечем, і він вилив на себе каву. За його словами, він вдарив її пакетом з інструментами, щоб вона вибачилася.

“Якби він був з нашого району, то знав би, що тут нема де купити кави. Крім того, у нього не знайшли жодного пакета з інструментами. Лише молоток, яким бив сестру. Думаю про те, що постраждала могла бути не тільки моя сестра. Можливо, є інші жінки, які не зверталися в поліцію “, – каже Наталя Симерецька.

Поки триватиме експертиза, Ахметова будуть тримати під вартою. Йому загрожує від 10 років ув’язнення.


Читайте також:


Залишити коментар: