Батько спланував ДТП, щоб убити свого маленького сина



Житель американського штату Колорадо підстроїв ДТП, щоб вбити свого 2,5-річного сина.

- джерело.

Чоловіка засудили до 20 років в’язниці, повідомляє «The Denver Post».

31-річний Натан Вайтцель в лютому був визнаний винним у замаху на вбивство першого ступеня (так в США називається заздалегідь сплановане навмисне вбивство).

«Це вкрай серйозний злочин, невинна дитина постраждала і дуже легко могла загинути», – заявив суддя.

Чоловік влаштував ДТП в серпні 2016 року. На своєму автомобілі він розігнався до 120 кілометрів на годину і врізався в автомобілі, які стояли на парковці. Сам Вайтцель перед цим пристебнувся, проте ремені на кріслі сина, якому тоді було два з половиною роки, закріплювати не став. У результаті хлопчик зламав ногу, отримав струс мозку і розсічення лоба. Йому довелося накласти 20 швів.

Батько розповів слідчим, що вживав кокаїн. Він також пояснив, що розправитися з сином вирішив через занадто велику відповідальність, а він не вважав себе справжнім чоловіком і тому не зміг би виховувати дитину. Також повідомлялося, що на вбивство Вайтцель зважився, дивлячись, як його син бавиться в парку.

Спочатку американцеві пред’явили ще шість інших звинувачень, в тому числі в жорстокому поводженні з дитиною і нападі. Їх зняли в обмін на щиросерде зізнання в спробі вбивства. Після 20 років у в’язниці чоловік також проведе п’ять років під наглядом.


Читайте також:


Залишити коментар: