Ворожіння на Новий рік 2020: як і коли загадати новорічне бажання



Новорічна ніч сповнена особливих емоцій, святкової атмосфери та дрібки магії. Розповідаємо, що потрібно зробити, щоб ваші бажання, загадані на Новий рік 2020, здійснилися!

Новий рік 2020 – головне свято року, яке неможливо пропустити! У ніч з 31 грудня на 1 січня відбуваються справжні дива, тож читайте далі та дізнайтеся, як правильно ворожити та загадувати бажання, пише “Радіо Максимум”.

- джерело.

Як загадати бажання на Новий рік

Якщо хочете, щоб ваше заповітне бажання здійснилося, то потрібно правильно його загадати у новорічну ніч. Є кілька способів це зробити:

Ялинка. Візьміться за верхівку новорічного дерева (живого чи штучного) та скажіть вголос бажання. Злегка поведіть верхівкою з боку в бік й ще раз повторіть своє бажання, але вже не вголос, а про себе.

Годинник. Гарна традиція – загадувати бажання рівно опівночі. Щоб не пропустити момент, підготуйтеся заздалегідь. Напишіть на папері усі бажання й оберіть те, здійснення якого ви найбільше очікуєте. Формулюйте бажання конкретно, без частинки “не”. Приміром, замість “Не хочу бути самотнім” напишіть”Хочу одружитися”. Найпростіший і найпоширеніший спосіб загадування бажання за годинником – це промовити заповітну мрію про себе під бій курантів рівно о 00:00.

Папір. Напишіть бажання на листочку (не А4, бажано якнайменшому), складіть його в 4 рази, запаліть папір від вогню свічки. Нехай згорить дотла, а попіл розчиніть в келиху з шампанським. Далі потрібно встигнути випити це все до останнього удару годинника.

Віск. Вам знадобиться свічка та чиста тарілка. Запаліть свічку та тримайте над посудиною. Далі потрібно краплями воску намалювати широкий хрест – від одного краю й до іншого. Паралельно слід безперервно повторювати бажання. Далі влийте в миску аж до країв холодну воду. Три рази повторіть бажання, прочитайте молитву “Отче наш” та приберіть миску в недоступне для більшості місце, щоб її не рухали. Коли вода випарується, ваше бажання здійсниться.

Як правильно ворожити на новорічні свята

Два тижні після Нового року – особливий період, коли ворожіння найправдивіші. Дотримуйтеся кілька правил, щоб дізнатися свою майбутню долю:

Ставтеся до гадання серйозно;

Не розповідайте іншим про результат, адже тоді не збудеться;

Не ворожіть у п’ятницю та суботу.

Гадання за телефонним дзвінком

Раніше вірили, що кого першим зустрінеш у році, так рік і мине. Також звертали увагу на те, хто перший увійде в будинок. Спробуйте поворожити сучасним методом – хто першим зателефонує вам у новорічну ніч.

Близький родич. Протягом року ви будете приділяти багато уваги та часу родині. Можливе поповнення у сім’ї.

Хороший друг. Рік буде безпечним і вороги не будуть страшні. Якщо конкуренти запланують капості, то розраховуйте на підтримку друзів.

Колеги або шеф. На вас чекають перспективні проєкти, підвищення заробітної плати, премії або просування по роботі.

Незнайомець. Рік буде не без труднощів: неприємні клопоти, фінансові витрати, контакт з шахраями та аферистами.

Німецьке гадання на любов

Вам знадобляться три склянки з різними рідинами одного кольору: солодкою, соленою, гіркою. Нехай хтось поміняє склянки місцями так, щоб ви не знали, де яка склянка стоїть. Візьміть навмання один напій:

солодкий – взаємна любов, удача в любовних справах

гіркий – самотність

солоний – чоловік з часом може зраджувати


Читайте також:


Залишити коментар: