“Вони звичайні соціалістичні діти, який секс?” Школярка завагітніла у 13 років і забоялася аборту, розгорілася ціла драма



Напередодні 13-річна школярка-фанатка волейболу завагітніла від 14-річного волейболіста. Її батьки кажуть, що в усьому винен карантин, запроваджений через коронавірус. Адже, мовляв, якби діти займалися у школі та секціях, вони не займалися б сексом.

- джерело.

Про це пише видання КП-Новосибірськ.

Так, інцидент стався у місті Іскітім поблизу Новосибірська.

Дівчинка вчилася у місцевій школі, однак після впровадження карантину матір відправила її до бабусі в Іскітім. Там школярка почала проводити час з місцевими підлітками і завела стосунки з 14-річним волейболістом.

Матір дізналася про вагітність дочки аж на 13 тижні. Підлітки після цього зізналися, що навмисно приховали вагітність, щоб дівчинку не змусили зробити аборт. Закохані кажуть, що хочуть одружитися і жити разом.

Тим часом батьки хлопця заявляють, що в усьому винен коронавірус. Під час карантину, мовляв, у дітей з’явилося занадто багато вільного часу.

“Чому діти вирішили пограти у дорослих – мені до кінця незрозуміло. Вони не блогери, не тіктокери – звичайні соціалістичні, як я кажу, діти. Я думаю, що винна дистанційка, карантин”, – заявила матір.


Читайте також:


Залишити коментар: