«Вона знає, що буде у неї в роті»: у Польщі заборонили скандальну «антижіночу» рекламу



Компанія, яка створила рекламу, повинна була вибачитися і заплатити 60 тис. злотих.

- джерело.

Інтернет-реклама польського енергетичного напою Devil Energy Drink була заборонена через слоган та фото, в яких правозахисники побачили приниження жіночої статі. Про це передають Українські новини із посиланням на польський сайт NTO.

Інтернет-реклама напою була заборонена через слоган та фото, на якому зображена дівчина, що стоїть перед чоловіком, який торкається до її підборіддя.

«Вона вже знає, що буде у неї в роті через мить», – свідчить рекламний слоган.

У руках у дівчини банка того самого напою.

Реклама викликала обурення правозахисників, у комісію з етики реклами було подано 10 скарг, а також, – позов від «Асоціації «Твоя Справа». Комісія постановила, що подібна реклама порушує «добрі звичаї».

За рішенням районного суду в Лігниці, компанія повинна була вибачитися, заплатити 60 тис. злотих (451,5 тис. грн) та вилучити рекламу.

На сторінці Devil Energy Drink в соцмережі Facebook компанія опублікувала вибачення.

«Виробник Energy Drink Devil Energy Drink вибачається перед усіма, хто був ображений опублікованим повідомленням. Нам подвійно прикро, по-перше, через інтерпретацію реклами деякими колами, що вказують на оральний секс, а по-друге, через такі поганих асоціації (у певних колах), пов’язаних з цим типом любові», – йдеться в повідомленні компанії.


Читайте також:


Залишити коментар: