Одного з пасажирів досі шукають: на Косівщині водій, переїжджаючи вбрід річку, перекинув автомобіль



Учора, 26 серпня, о 23.59 у Косівському районі у с. Стопчатів присілок Заріка водій автівки переїжджав річку Лючка вбрід.
Рятувальникам поступило повідомлення, що 46-літній водій автомобіля ЛуАЗ 969М, житель с. Стопчатів, переїжджаючи вбрід через р. Лючка, допустив перекидання транспортного засобу на ліву сторону. На місці події 59-літній пасажир, житель с. Стопчатів, самостійно вибрався з кузова автомобіля, а водія затиснуло в салоні автомобіля.

- джерело.

27 серпня о 00.04 до місця надзвичайної події прибуло відділення ДПРП Яблунів (1 од. тех., 3 чол.), якими надано допомогу та з кузова автомобіля ЛуАЗ 969 М о 00.13 врятовано водія. Працівниками ШНМД на місці події оглянуто потерпілих та надано медичну допомогу, від подальшої госпіталізації потерпілі відмовились.

О 00.30 до рятувальників від перехожого поступила додаткова інформація, про те, що в салоні автомобіля міг знаходитись ще один пасажир. Місце перебування останнього не відоме: по місцю постійного проживання відсутній, мобільний телефон вимкнений. Працівниками ДПРП Яблунів станом на 02.00 проведено візуальне обстеження близько 2 км. берегів та поверхні русла р. Лючка в низ по течії від місця надзвичайної події, потерпілого не виявлено.

На 27.08.2018 на місці надзвичайної події заплановано роботу водолазів ГВРР та гірських рятувальників ПРВ м. Косів АРЗ СП У ДСНС в області для обстеження русла та берегів р. Лючка. Станом 06.00 27.08.2018 місце перебування гр. 1963 р.н. жителя с. Стопчатів не встановлено.


Читайте також:


Залишити коментар: