Вона завжди поверталася! Зниклу безвісти школярку знайшли у петлі



У місті Бар Вінницької області знайшли повішеною 14 річну школярку Анастасію Галепову. Школярка проживала разом з матір’ю і вітчимом в селі Балки, розташованому на околиці Бара. Сім’я на обліку соціальних служб не перебувала.

- джерело.

Напередодні дівчину оголосили в розшук, як зниклу. У відділі комунікації поліції Вінницької області повідомляють, що дитина зникла ще 21 вересня, але в міліцію мати звернулася тільки 23 вересня. Жінка пояснили, що дівчинка і раніше тікала з дому, але завжди поверталася.

Після пошуків дівчинку знайшли повішену в петлі на території колишнього цегельного заводу. На тілі дитини не виявили ознак насильницької смерті. Триває судово-медична експертиза, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 “Умисне вбивство”.

Варто нагадати, що раніше у Бердичеві на Житомирщині 46-річна жінка вкоротила собі віку. Її у зашморгу на горищі власного будинку по вул. Зоряній знайшла 68-річна свекруха.

Сиротами залишилися 2 сина та донька. Причини самогубства поки не встановлені, повідомили у відділі комунікації поліції області.


Читайте також:


Залишити коментар: