“Вона точно буде розбиратися в музиці”: Гайтана вперше показала свою п’ятимісячну доньку на телебаченні (фото)



Співачка Гайтана познайомила журналістів програми “Зірковий шлях” зі своєю 5-місячною дочкою Сапфір-Ніколь, передає “Сегодня”.

- джерело.

Це перша поява зіркового малятка на українському телебаченні.

Гайтана вирішила запросити журналістів “Зіркового шляху” до себе додому. Вона показала, як робить зарядку з маленькою Сапфір-Ніколь.

Гайтана розповідає, що її дочка вже з дитинства росте артистичною дівчинкою: “Вона буквально в перший місяць почала щось таке інтонувати. Не знаю, чи буде вона співачкою, артисткою або зіркою на сцені, але точно буде розбиратися в музиці і вміти створювати її”.

Також, Гайтана розповіла, що в захваті від свого чоловіка. Її чоловік Олександр працює саунд-продюсером і  допомагає їй абсолютно в усьому.

“Мій чоловік молодець. Він може навчити багато чому: як обходитися з дитиною, як її розважати. Він багато чому мене вчив і вчить досі”, – додала вона.

Читайте також: В МЕРЕЖІ З’ЯВИЛИСЯ НАРИСИ МАЙБУТНЬОЇ ВЕСІЛЬНОЇ СУКНІ МЕГАН МАРКЛ

Також відомо, що співачка свідомо відмовилася від допомоги няньок. Тому, коли вона з кoхaнuм на гастролях, то з донькою залишається бабуся. А вже навесні наступного року знайомитися з онукою прилетить тато Гайтани – Клавер Ессамі, який, як відомо, живе в Конго.


Читайте також:


Залишити коментар: