Вона нічого не пам’ятає: повідомили про стан дівчинки, яка в аварії з екс-поліцейським втратила матір



Стан 9-ти річної дівчинки, яка напередодні травмувалася в аварії поблизу села Дачне Ківерцівського району на Волині – важкий.

- джерело.

Дитина втратила пам’ять, розповіла завідувачка ортопедо-травматологічного відділення Мирослава Набухотна, передає Суспільне Волині.

“Дитину привезли з важкими травмами. Має скальповану рвану рану лоба з переходом на повіко, рвану рану верхньої губи, перелом гомілки та забій головного мозку. У дитинки ретроградна амнезія, не пам’ятає того, що сталося. Каже: де ж я могла так сильно вдаритись”, – розповіла Мирослава Набухотна.

Дівчинку готують до операції.

Нагадаємо, що аварія сталася напередодні на автодорозі Луцьк – Маневичі. Там зіткнулися Mercеdеs-124, таксі Chevrolеt Aveo та автобус “Богдан”. Внаслідок автопригоди 44-річний водій таксі та 32-річна пасажирка, мама травмованої дівчинки, загинули на місці. За кермом автомобіля Mercedes-Benz, який спричинив смертельну ДТП, перебував екс-очільник карного розшуку міста Луцька 45-річний Геннадій Єпіфанович. Зі слів свідків, чоловік був напідпитку і від проходження тесту на вміст алкоголю відмовився.


Читайте також:


Залишити коментар: