Володимир Кличко та Гейден Панеттьєрі скасували заручини



Український боксер Володимир Кличко та його наречена акторка Гейден Панеттьєрі вирішили скасувати заручини.

- джерело.

Про це повідомляє E! News із посиланням на джерело.

“Наразі Гейден одна і вона разом з Володимиром є співбатьками (їхньої доньки) Кайї. Кайя, перш за все, зі своїм батьком та його сім’єю в Європі та Флориді. Вони також проводять час разом як сім’я з Гейден”, – розповів співрозмовник видання.

“Гейден та Володимир перебувають у чудових та дружніх стосунках, вони – велика частина життя один одного. Гейден повертається до Лос-Анджелеса і буде вирішувати, що далі”, – додало джерело.

Новини про скасування заручин з’явилися лише через місяць після того, як пару разом з донькою бачили у Греції на літньому відпочинку. Тоді в їхніх стосунках не помітили неприємностей.

“Гейден не носить кільця, але вони, безумовно, пара”, – розповіло джерело E! News на той час. “Вони були люблячими та усміхненими, коли гуляли містом. Вони разом вечеряли біля води і він обіймав її”.

Втім, зовсім нещодавно папараці помітили 28-річну Гейден в компанії симпатичного молодого чоловіка, з яким вона разом вечеряла в одному з ресторанів Голлівуда. Судячи з фотографій, вони поводилися як справжнісінька закохана пара. Заклад Гейден та її приятель покинули, тримаючись за руки, при цьому вони не приховували своїх усмішок і не ховалися від папараці.

Нагадаємо, Гейден Панеттьєрі і Володимир Кличко оголосили про свої заручини в жовтні 2013 року, в серпні того ж року повинно було відбутися весілля акторки та чемпіона світу з боксу, однак плани змінилися. Дочка – Кайя Євдокія Кличко з’явилася на світ 9 грудня 2014 року. І для Володимира, і для Хайден це перша дитина.


Читайте також:


Залишити коментар: