Влад Яма вперше зізнався, чому розстався зі своєю дружиною: “Треба рухатися далі, разом не виходило”



Знаменитий український хореограф Влад Яма ніколи не розповідав про випробування, які йому довелося пройти, щоб здобути щастя сімейного життя.

Пише - джерело.

Знаменитий український хореограф Влад Яма тривалий час приховував будь-які деталі особистого життя. Підкорити серце танцюриста мріяло багато його фанаток і, можливо, саме тому він відтягував момент зізнання про те, що насправді він вже давно не холостий.

Тож поки шанувальниці пліткували про його роман з Наталією Могилевською, Влад вівсю закохувався у свою майбутню дружину Ліліану.

Влад Яма вперше зізнався, чому розстався зі своєю дружиною

Про народження у артиста первістка аудиторія також не знала. Хореограф випадково проговорився про Леона під час зйомок з Сергієм Притулою, і потім йому просто довелося підтвердити інформацію про те, що в нього вже є дитина.

А минулого року зірка ексклюзивно для програми “Життя відомих людей” зізнався, що виявляється він міг втратити своє щастя і розійтися з Ліліаною назавжди. Власне, пара порвала, але Влад вчасно зрозумів, що не може втратити свою кохану.

“Було дуже багато претензій одне до одного. Ревнощі і нерозуміння одне одного. Ну був такий глухий кут, і треба рухатися далі. А разом поки що не виходило. Ми роз’їхалися”, – поділився артист.

Хореограф зізнався, що спочатку абсолютно спокійно переносив розставання, та коли дівчина поїхала за кордон на роботу все частіше він починав думати про неї та страждати. Врешті-решт, він зрозумів, що його серце розбите, а кохану необхідно знову завойовувати. Тим часом Ліліана навпаки заспокоїлася і дзвінки Влада приймати не хотіла.


Читайте також:


Залишити коментар: