ВКонтакте повалено: українці розставили пріоритети



Погода важливіше за спілкування

- джерело.

Російська соціальна мережа ВКонтакте вперше випала з топ-10 найбільш відвідуваних українцями сайтів. Завдяки незвичайній погоду в березні сайт sinoptic.ua увійшов в топ-10, витіснивши ВКонтакте Оскільки українці в березні частіше перевіряли прогноз погоди, відвідуваність сайту Gismeteo.ua теж зросла – на 4%.

Це дозволило сайту піднятися на 16 місце в рейтингу найпопулярніших в Україні. Як повідомляється, український онлайновий магазин Rozetka також втратив аудиторію. А ось Aliexpress.com у березні додав 2% охоплення, поступово завойовуючи нову аудиторію. Що стосується соцмереж, то в березні незначно зросла аудиторія Facebook і Instagram, правда, цього виявилося недостатньо, щоб змінити позиції сайтів в рейтингу. А ось російські Однокласники втратили приблизно піввідсотка аудиторії і опустилися з 23 на 24 місце в ТОП-25 найбільш популярних сайтів.

Додамо, що дослідження TNS Kantar CMeter базуються на даних з трьох джерел: Site-centric – лічильники, інтегровані в сайти. На даний момент у вимірі є близько 250 сайтів, з них близько 30 з відео фіксацією; Frame-centric – лічильники встановлені не на сайті, а на кадрі банерної мережі (на даний момент у вимірах понад 2500 сайтів); User-centric панель, яка охоплює близько 5000 респондентів щодня.


Читайте також:


Залишити коментар: