Вісім років коми: річниця з дня аварії Маші Кончаловської — як зараз почувається дочка Юлії Висоцької



12 жовтня 2021 року виповнюється 8 річниця з дня аварії сім’ї Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського. Детальніше в матеріалі.

- джерело.

Маша Кончаловська спільна дитина в сім’ї режисера Андрія Кончаловського і актриси Юлії Висоцької. У Франції в 2013 році подружжя разом з дітьми потрапили в страшну автомобільну аварію. Найбільше в катастрофі постраждала старша дочка Маша. Дівчинка отримала черепно-мозкову травму, через яку незабаром впала в кому. Тоді життя подружньої пари з Росії розділилаоя на “до” і “після”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

8 річниця з дня аварії Маші Кончаловської
Маші Кончаловській зараз 22 роки. З дня ДТП пройшло вже 8 років, а дівчина досі перебуває в стані медикаментозного сну.

Позитивна динаміка намітилася в 2015 році. ЗМІ писали, що дочка Юлії Висоцької і Андрія Кончаловського почала самостійно дихати. Нібито у неї відновилася робота внутрішніх органів і покращився загальний стан.

Як зараз почувається Маша і де вона знаходиться – невідомо. Батьки не хочуть ділитися з пресою подробицями станом здоров’я своєї нещасної дочки.

8 річниця з дня аварії Маші Кончаловської
В одному з інтерв’ю 84-річний Кончаловської зізнався, що його головна мета — одужання дочки після перенесеної коми. Свою провину він намагається спокутувати тим, що знайшов і оплачував їй кращих світових лікарів, проте кілька років тому її перевезли в Росію.

А що ти думаєш з цього приводу?

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що 20-річна Марія Михалкова-Кончаловська, дочка режисера Єгора Кончаловського і любові Толкаліної, продовжує провокувати користувачів Instagram своїми відвертими фотографіями. На цей раз заради знімка дівчина залізла напівоголеною в ставок, викликавши неоднозначну реакцію в мережі. Вона позувала в найтоншій сорочці і буквально пішла під воду, на поверхні залишилося лише обличчя дівчини.

 

 


Читайте також:


Залишити коментар: