“Вірус спричиняє “вибух” у тілах цих людей, штам “Омікрон” зрівняв хворих і здорових”: лікар про руйнацію органів недугою



Штами “Дельта” і “Омікрон” завдають страждань і фатальних наслідків мешканцям по всій планеті. В Україні вірус продовжує викликати у простих мешканців надзвичайно серйозні ускладнення, котрі призводять до незворотних наслідків. Цитокіновий шторм, який виникає у пацієнтів, майже ніяк не проявляється, а легені інфікованого та весь його організм гинуть.

- джерело.

У своєму Telegram-каналі лікар Тарас Жиравецький розповів про особливості антитіл і клітинного імунітету на тлі поширення нових штамів.

“Антитіла і клітинний імунітет. Дуже коротко. Антитіла – це білки, які нас захищають і виробляють їх наші клітини лімфоцити. Якщо клітини виробляють антитіла до спайкбілку після хвороби більше 1,5 року про що це свідчить? Це свідчить, що у нас є сформований клітинний імунітет і він стійкий і захист від повторного зараження таки є, тому повторно хворіє не 500 з 1000 перехворівших, а максимум 10 з 1000, а з цих 10 до стаціонару потрапляє максимум 1. Тобто з 1000 перехворівших до стаціонару ймовірно потрапить 1 пацієнт.

Тому в лікарнях зараз практично немає пацієнтів з повторним ковідом і це факт. З тих хто ще не хворів до стаціонару потрапляє 5%, тобто з 1000 пацієнтів, які захворіли вперше ймовірно потрапить 50 пацієнтів, з 10000 нових інфікованих – 500, а з 10000 перехворівших – 10. Вакциновані маючи зелений паспорт спокійно можуть поширювати вірус і сприяти збільшенню нових випадків, але ми на це закриваємо очі, бо для нас найбільш небезпечні є ті хто перехворів не вакцинувався.

Дякую великим науковцям, що придумали нам, як боротись з пандемією, бо без великих науковців ми б до такого навіть не додумались… ну, а ті хто двічі вакцинований не розслабляйтесь – ви вже такі ж небезпечні, як не вакциновані перехворівші і без третьої дози через Омікрон скоро всі будуть знову зрівняні в правах… без коментарів”,- ідеться у повідомленні.

Також на своєму каналі в мережі YouTube лікар оприлюднив відео, в котрому надано роз’яснення щодо цитокінового шторму та особливостей штаму “Дельта плюс”. Масштабне ураження легень спіткає часом цілком здорових людей, які займаються спортом. Однак за спостереженням лікаря, у таких людей було виявлено алергію, вони становлять групу ризику, в їхньому організмі вірус спричиняє “вибух”.

Також під загрозою опиняються люди з надлишком ваги, а також ті, в яких наявні антинуклеарні антитіла.


Читайте також:


Залишити коментар: