Він знайшов старий знімок і дізнався щось неймовірне про свою дружину. Це доля!



Часом здається, що доля сміється над нами, інакше як можна пояснити подібні речі? Звичайний хлопець з Штатів розмістив в інтернеті цю історію, яка сталася з ним і з його дружиною.

- джерело.

В один з вечорів він хотів приготувати щось на вечерю, але ніяк не міг знайти підходящий посуд, щоб зварити рисову крупу. Він згадав, що в коморі може бути якась посуд, якої давно не користувалися.

У коморі його увагу привернув куточок фотографії, ніяково вивалився з якогось альбому. Взявши його в руки, хлопець уважно на нього подивився. Це була дитяча фотографія його дружини, знята в дитячому саду, хлопець одразу впізнав цю сміється дівчинку на фото.

Але його увагу привернув похмурий хлопчисько, що сидить праворуч від неї. Звичайно, він дізнався в цій дитині себе. Підбігши до дружини, він запитав, чи не знаходить вона це дивним, адже дружина його була родом з іншого міста.

Дівчина, уважно подивившись на фото, відповіла, що дійсно хлопчик дуже схожий на чоловіка в дитинстві.

— Єдиний спосіб з’ясувати це, — сказала вона, — зателефонувати мамі.

Хлопець так і зробив. І дізнався, що дійсно, коли йому було 3-4 роки, вони з сім’єю жили в іншому місті — тому самому, де нapoдилася його дружина. І ходили вони в один і той же сад.

Після цього вони вирішили, що їх знайомство і любов — дійсно доля.


Читайте також:


Залишити коментар: