“Він її страшенно ревнував”: друзі підпаленої нареченим дівчини розповіли про стосунки пари



29-річний чоловік влаштував жорстоку розправу над своєю дівчиною.

- джерело.

Моторошний інцидент стався у Запоріжжі це біля багатоповерхівки на очах у перехожих. Пара спочатку сварилася, а потім чоловік на ім’я Віталій облив її рідиною і підпалив, пише ТСН.

У Анастасії опіки 90% тіла, вона перебуває у лікарні у вкрай тяжкому стані.

Її соцмережі наповнені спільними фото та зізнаннями у коханні. В одному з дописів дівчина пише, що заміж Віталій її покликав на другий день знайомства, а за пару місяців зробив офіційну пропозицію – з обручкою та у присутності батьків.

“Ніколи не просила подарунки, але при цьому завжди він до копійки на мене все витратить. Ми звичайна сім’я, але він з себе лізе що б подарувати золото, айфони, білизна за 2 тис., духи за 4 і багато іншого. Понад рік стосунків і жодного тижня без квітів. За весь час максимум 3 дні не бачилися (нібито), а так 24/7. Якщо скандалимо, то пів квартири руйнуємо, миримося – друга половина страждає”, – так написала Настя в своєму фотоблозі наприкінці квітня поточного року.

Подруги дівчини у телефонній розмові підтвердили, що Настя дійсно дуже кохала свого нареченого, але він її страшено ревнував. Через те з подругами вона майже перестала бачитись.

“Особисто його не знала і не бачила. Тільки з розмов. Він їй забороняв (зустрічатись з друзями), не відпускав навіть манікюр зробити, ревнував. Фотозвіти звідусіль (вимагав)”, – розповіла подруга Аліна.

“Настя моя подруга дитинства, я з нею дуже часто спілкувалась. Коли вона почала з ним зустрічатись, він її постійно ревнував, вона постійно, практично, вдома сиділа, з дому не могла вийти навіть на каву. Про нього я взагалі майже нічого не знаю. Коли з нею зустрічались, вона говорила, що він дуже добрий і все інше. Не думала, що він на таке здатний, відверто кажучи”, – підтверджує подруга Карина.

Також знайомі припускають, що під час нападу Віталій міг перебувати в стані алкогольного сп’яніння.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею “замах на навмисне вбивство”. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Раніше Віталій не був судимим.


Читайте також:


Залишити коментар: