ВІДПУСТІТЬ ЛЮДИНУ, ЯКІЙ НА ВАС НАПЛЮВАТИ



Розумом ви розумієте, що такі стосунки принижують і заподіюють біль, а от серцем змиритися – ніяк.Навіть коли людина ставиться до вас як до порожнього місця, порвати з нею іноді буває дуже непросто. Особливо, коли ніяк не можете впоратися зі своїми почуттями. Причин може бути безліч. Наприклад, партнер вас по-своєму любить, але не звик і не має наміру піклуватися про когось. Чи вам було так здорово разом останні кілька років, що пам’ять про ті дні затьмарює всі розумні доводи та логіку. Чи ви так «прикипіли» до нього серцем, що не уявляєте життя без нього. В таких випадках вже не важливо, чи уважний він до вас чи ні, — лише би був поруч.

- джерело.

Розумом ви розумієте, що такі стосунки принижують і заподіюють біль, а от серцем змиритися — ніяк. Як розірвати це замкнене коло? Як урятувати себе? Вихід тільки один: як би сильно ви не любили свого «Ромео» — доведеться розірвати емоційні зв’язки, які ще пов’язують з тим, хто не дбає про вас і ваше щастя.

Така «любов» — марна трата енергії

Якщо ви віддаєте все людині, а натомість не отримуєте нічого, то просто викидаєте свою доброту і ніжність на вітер. Одна справа, коли ваш партнер відповідає взаємністю і цінує ставлення, а інша — коли ви методично «метаєте бісер перед свинями». Порівняння грубувате, але дуже точно показує суть того, що відбувається, вже вибачте.

Думати про такого «коханого» кожної ночі безперервно — просто смішно. Хіба що ви вирішили, що силою своїх думок перетворите його в хлопця своєї мрії. Подумайте краще про себе. Це більш вдячне заняття. Проаналізуйте, скільки знаків уваги отримали за останній час. Коли в востаннє він турбувався про вас або уважно слухав. Згадали?

Вашого партнера вже не змінити — як не старайтеся

Що б ви не робили заради свого коханого, що б не казали — це його не змінить. Якщо він не дбав про вас вчора, не піклується сьогодні, то розраховувати на те, що завтра прокинеться іншою людиною — наївно і нерозумно.

Закоханим дівчатам завжди хочеться сподіватися на краще. Вони думають: «От якщо я буду піклуватися про нього ще більше, стану просто найкращою і незамінною — він не зможе цього не помітити. Обов’язково оцінить і відповість взаємністю». Дорогі дівчата, ні. Не помітить і не оцінить. Навпаки, чим більше хорошого ви будете робити для такої людини — тим більше байдужості отримаєте у відповідь. До хорошого дуже швидко звикаєш, особливо, коли не помічаєш його в упор.

Ось така жорстока правда. Так що не обманюйте себе помилковими ілюзіями.

Залиште своє серце відкритим для когось більш гідного

Як ви збираєтеся знайти того, хто буде піклуватися і любити по-справжньому, якщо всі ваші думки сфокусовані на тому, кому на вас просто наплювати? Те, що ви вкладаєте у ваші мертві стосунки, краще витратити на більш гідну людину.

Але як же знайдете його або навіть помітите, якщо зайняті «метанням бісеру»? Так ви нікому і ніколи (і собі теж) не дасте найменшого шансу. Хочете присвятити своє життя тому, хто про вас не дбає? Чи у вас все-таки більш розумні плани на найближчі 50 років?

Ви тільки створюєте собі біль

Десь в глибині душі ви і самі про це знаєте: нічого доброго з ним не буде. Мертві стосунки не пожвавить жоден дефібрилятор у світі. Коли ви піклуєтеся про того, кому на вас наплювати, то просто рясно посипаєте свої рани новою порцією «солі».

Знаємо з власного досвіду, як важко піти, коли любите когось (нехай навіть не гідного вас), але ніяк не можете домовитися зі своїм серцем». Але все ж це потрібно зробити. І чим раніше — тим легше буде повернутися до свого колишнього «Я», знову любити і вірити…

Коли ви озирнетеся і здивуєтеся: «Господи, що ж це зі мною було?»

Чому ви дбаєте про цього хлопця — зрозуміло. Ви все ще любите, ви обманюєте себе. Але так буде не завжди. Як тільки знайдете в собі сили піти, то через деякий час озирнетеся і здивуєтеся: «Як я могла любити його? І головне — за що?!» У цей момент настане прозріння.

Уявіть себе через кілька років. Вечір. Ви сидите на дивані зі своїм новим хлопцем. Він ніжно обіймає, ви голосно смієтеся, очі світяться від щастя… Адже це те, про що завжди мріяли, чи не так? Прокрутіть цю картинку час від часу перед очима. Це допоможе зрозуміти, що слід припинити піклуватися про хлопця, якому на вас наплювати. Ви заслуговуєте більшого. Ви заслуговуєте справжнього щастя і любові!

Чим довше ви разом — тим важче піти

Ви вже стільки вклали у ваші стосунки, що тепер і кинути шкода. «А раптом ще трохи і він все зрозуміє і зміниться?» — в який раз зупиняєте себе. Не зміниться. Якщо він не змінився вчора — не зміниться ні сьогодні, ні завтра. І чим довше ви будете витрачати безцінний час свого життя на цю «санта-барбару» — тим складніше буде піти.

Річ у тім, що людина з часом звикає, прив’язується, опускає руки. Чим пізніше ви все зрозумієте (а це трапиться — вже не сумнівайтеся) — тим болючіше буде викинути його зі свого життя.

Придивіться до нього уважніше: нічого особливого!

Звичайно, скажете ви, ми його не знаємо. Адже він такий красивий, розумний, так здорово жартує і веселиться… Дійсно, що ми можемо не знати про людину, яка не піклується про вас? Так рівним рахунком нічого, крім того, що йому наплювати на дівчину, яка любить його усім серцем.

Така природа людини: коли він любить, то не помічає недоліки, а натомість фокусується виключно на хороших якостях (хоча тут теж можна посперечатися, наскільки вони вражаючі). У світі багато дійсно хороших хлопців. Вони вміють і хочуть піклуватися про кохану людину. Одного разу ви зустрінете такого, і гірко пошкодуєте, що стільки часу витратили даремно. Краще б записалися на курси іноземної мови — уже б знали на одну більше.

Йому наплювати на вас? Відповідайте взаємністю

Легше сказати, ніж зробити, але поділимося одним секретом. Для того, щоб піти від того, хто вас не гідний, слід повторювати якомога частіше: «Йому наплювати на мене? Немає проблем — відповім взаємністю!»

Річ у тім, що в той час, як він для вас — важливий і дорогий, ви — всього лише одна з опцій в його розкладах. Сьогодні йому з якихось причин зручно і комфортно — він з вами. Завтра щось зміниться — піде і не озирнеться. Чи варто дарувати такому хлопцеві серце і душу. Відповідь очевидна.

Ви йому вже дали шанс

Ви вже дали йому шанс, оточивши увагою і турботою. Ви дали йому тисячі таких шансів! Може, вистачить, а? Тільки сліпий і глухий не помітив би, що його так палко люблять. Він упустив можливість відповісти взаємністю, і неодноразово. Свою частину роботи над стосунками ви виконали. Він же не захотів, не зміг, не зробив, — все це не має значення. Настав час рухатися вперед і подумати про себе.

Ви заслуговуєте найкращого — турботи та любові. І обов’язково зустрінете гідну людину. Коли підете від цього хлопця. Не раніше

Адже ви ж не про таке мріяли, чи не правда?

Згадайте себе колишню. Невже ви колись погодилися б на такі стосунки? На те, що будете любити того, кому наплювати? Але саме сьогодні все так і відбувається. Це точно те, про що мріяли? Спробуйте зробити крок назад і поглянути на стосунки іншими очима — себе колишньої. Дуже ефективний прийом, щиро радимо. Ви відразу ж зрозумієте, що заслуговуєте кращого.

Прощайтеся і йдіть вперед. Ви її обов’язково зустрінете — справжню любов!


Читайте також:


Залишити коментар: