Від Зеленського вимагають терміново закрити кордон: “Наживається на крові…”



Зеленського просять закрити державний кордон з країною-агресором Росією і повністю припинити товарообіг

- джерело.

До президента України Володимира Зеленського надійшла наполеглива пропозиція обірвати різні економічні зв’язки з країною-агресором Російською Федерацією. Українці незадоволені, що під час війни кордони відкриті, а товарообіг зростає, і це в той час, коли наші військові віддають життя за незалежність.

Про це стало відомо завдяки новій петиції на офіційному сайті Президента України, автором якої виступила українська Віолетта Хлист.

Петиція №22/101638-еп, скріншот: petition.president.gov.ua

Петиція №22/101638-еп, скріншот: petition.president.gov.ua

“Війна з Росією триває. І так буде, поки ми не припинимо торгово-економічні відносини з країною-агресором і не закриємо наші кордони. Порівняйте справжній товарообіг, а також пересування громадян України та Росії з аналогічними відносинами СРСР та Німеччині під час 2-ї світової війни. Робіть висновки і не допомагайте тим, хто наживається на крові наших громадян!”, – пише автор петиції.

Також варто нагадати нашим читачам, що наслідки складного періоду “коронавірусного” карантину, в період якого тисячі українців були позбавлені можливості працювати, чимало українців і досі не можуть їх подолати.

Однак, поки в інших країнах матеріальна допомога у період пандемії вже стала нормою, в Україні поки лише пенсіонерів ощасливили 1000 грн, виданими ще в травні. А непродуктивна робота Парламенту, переїзд сім’ї Володимира Зеленського на одну з державних дач у Кончі-Заспі, схоже, стали останньою краплею для українського народу.

Зеленський, фото: Getty Images

Про це свідчить ряд петицій, розміщених на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України. Однією з останніх стала петиція № №22/101270, в якій українці вимагають видати матеріальну допомогу під час карантину кожному громадянину України.


Читайте також:


Залишити коментар: