Від Зеленського вимагають підвищити “мінімалку” до 10 тисяч



Саме така зарплата має стати мінімальною вже з вересня

Передає - джерело.

Чи справдиться бажання тисяч українців?

Знизити комуналку, відправити Ляшка в Антарктиду, присвоїти покійному меру Харкова Генадію Кернесу посмертне звання Героя України – все це суть останніх офіційних звернень українців до президента Володимира Зеленського. Цього разу мова іде про підвищення мінімальної зарплати до 10 тис грн.

Прес-марафон Володимира Зеленського - фото Знай.ua

Збільшити мінімум на 4 тис грн

Рівень “мінімалки” в Україні з 1 січня цього року складає 6 тис грн, а з 1 грудня 2021 року зросте до 6,5 тис грн. Та, враховуючи помітне подорожчання продуктів, ліків та платіжок за житлово-комунальні послуги, ці суми, м’яко кажучи, не вражають.

Ініціатор петиції № 22/113030, що з’явилася на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України 11 лютого, просить підняти мінімальну зарплату до 10 тис грн.

А впровадити її мають вже з вересня 2021 року. Саме такі строки зазначив автор.

“Підняти мінімальну зарплату до 10 000 грн в Україні з вересня 2021 року. Зараз люди виживають за ті гроші які отримують – чиновники отримують в 10, 20 або 50 разів більше отримують зарплату і плюс допомога від держави. Тому прошу підняти мінімальну зарплату”, – пише автор електронного звернення Руслан Любимов.

Петиція № 22/113030, мінімальна зарплата - 10 тис грн, скріншот


Читайте також:


Залишити коментар: