“Весь салон був в крові”: На борту літака, що розбився знаходилися українці



На борту літака Bek Air, який розбився поблизу Алмати в Казахстані, перебували двоє громадян України.

Також в літаку перебував один громадянин Китаю і один громадянин Киргизії. Про це повідомили в прес-службі МВС Казахстану.

- джерело.

На місці аварії літака під Алма-Атой завершилися аварійно-рятувальні роботи. Про це вранці в п’ятницю, 27 грудня, повідомив заступник начальника міського департаменту з НС Ерлан Алібеков.

“Літак врізався в новобудовах будинок, він був порожній. (…) На щастя не сталося вибуху паливних баків”, – сказав Алібеков.

Керівник управління громадського здоров’я Алма-Ати Тлеухан Абілдаев повідомив, що число жертв зросло до 15 осіб. При чому один з них помер вже в лікарні.

Постраждали 66 осіб, 50 знадобилася госпіталізація. Також повідомлялося, що в лікарню були доставлені вісім дітей з травмами. 12 осіб перебувають у важкому стані.

Також влада уточнила, що на борту літака було 95, а 93 пасажири і п’ять членів екіпажу. Серед них було двоє громадян України, їх доля поки невідома.

В результаті аварії загинули щонайменше 15 осіб.

Як повідомлялося раніше пасажири, яким пощастило вижити після катастрофи літака Bek Air в Казахстані поділилися відео після аварії.

За їх словами, в результаті падіння повітряного судна постраждали безліч людей, а весь салон був в крові.

Літак лоукостера виїхав з найбільшого міста Казахстану Алмати в столицю країни Нур-Султана.
Літак впав в районі житлового сектора, ведеться евакуація, повідомляє ТАСС з посиланням на МВС Казахстану.
Лайнер втратив висоту при зльоті і, пробивши бетонну огорожу, зіткнувся з двоповерховою будівлею, повідомляє “РИА Новости” з посиланням на Міністерство індустрії і інфраструктурного розвитку країни.
У Казахстані призупинили польоти літаків Fokker 100 після аварі.


Читайте також:


Залишити коментар: