Вчителі також проходитимуть незалежні тестування



Проектом передбачено встановлення педагогічному працівникові, у разі успішного проходження сертифікації, доплати у розмірі 20% посадового окладу.

- джерело.

Міністерство освіти та науки винесло на громадське обговорення проект положення про сертифікацію педагогічних працівників.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.

“На виконання вимог Закону України “Про освіту” МОН розроблено проект постанови Кабінету Міністрів України “Про затвердження Положення про сертифікацію педагогічних працівників”, що має врегулювати процедуру оцінювання професійних компетентностей педагогічного працівника шляхом незалежного тестування, самооцінювання та вивчення практичного досвіду його роботи. Сертифікація, згідно з проектом, має здійснюватися на добровільних засадах з метою підвищення престижності педагогічної праці та заохочення вчителя до особистісного і професійного зростання”, – йдеться у повідомленні.

Проектом передбачено встановлення педагогічному працівникові, у разі успішного проходження сертифікації, доплати у розмірі 20% посадового окладу, а також зарахування сертифікату як проходження атестації.

Зауваження та пропозиції до проекту МОН приймає до 9 грудня.


Читайте також:


Залишити коментар: