Вбивство під Києвом: чоловік завдав жертві 24 ножові поранення



У Київській області чоловік завдав знайомому 24 ножові поранення через неприязнь. Зловмиснику загрожує до 15 років в’язниці.

- джерело.

Фастівська місцева прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя, обвинуваченого в жорстокому вбивстві. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Як встановило слідство, в січні цього року ввечері 39-річний чоловік, діючи на ґрунті неприязних відносин, прийшов до місця проживання потерпілого. Той відпочивав на ліжку в одній із кімнат будинку.

“Діючи із прямим умислом, спрямованим на заподіяння смерті іншій людині, обвинувачений підібрав у приміщенні будинку ніж і ним завдав потерпілому 24 удари в область голови і тулуба, спричинивши численні рани обличчя, шиї та грудної клітки”, – розповіли у прокуратурі.

Щоб бути впевненим, що він усе-таки вбив чоловіка, зловмисник ще завдав йому тупим предметом не менше двох ударів у голову.

“Внаслідок завданих тілесних ушкоджень смерть потерпілого настала на місці події”, – йдеться в повідомленні.

В ході досудового розслідування обвинуваченому обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За скоєння вказаного злочину чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.


Читайте також:


Залишити коментар: