Вбивство Дарини Лук’яненко: 21 червня у рідному селі дівчинки оголосили днем жалоби (відео)



21 червня жителі Іванівки прощатимуться з 11-річною Даринкою.

- джерело.

21 червня в смт Іванівка Одеської області оголошено день жалоби через смерть 11-річної Даринки Лук’яненко, яку вбив односелець.

У цей день відбудеться похорон дівчинки, йдеться у сюжеті ТСН. Мешканці Іванівки не вірять, що сім’я підозрюваного Миколи Тарасенка не знала про злочин, оскільки тіло дівчинки майже тиждень знаходилося у вигрібній ямі на їх подвір’ї. Мати підозрюваного запевняє, що нічого не знала і сина не виправдовує. “Знайшли багато доказів. Це він зробив. Я відмовилася від нього, у мене немає сина. Не хочу знати такого сина”, – заявила матір Тарасенка.

Зараз дім, де знайшли тіло дівчинки, охороняє поліція, щоб уникнути самосуду з боку односельців. Самого підозрюваного перевезли до Одеси.

Прокуратура звертатиметься до суду з клопотанням про взяття під варту без права на заставу підозрюваного у вбивстві 11-річної Дар’ї Лук’яненко в смт Іванівка на Одещині. Про це повідомив речник ГПУ Андрій Лисенко на своїй сторінці у Facebook. “Наразі місцевий житель, причетний до жорстокого вбивства, затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Сьогодні чоловіку буде повідомлено про підозру та прокуратура Одещини звертатиметься до суду з клопотанням про взяття його під варту без права на заставу”, – наголосив Лисенко.

Як повідомляв УНІАН, 11-річна Дар’я Лук’яненко зникла вдень 13 червня по дорозі на заняття танцями в смт Іванівка на Одещині. З того дня дитину розшукували сотні людей – співробітники поліції, Нацгвардії, ДСНС, волонтери, в спецоперації були задіяні водолази, а також авіація. 19 червня при відпрацюванні території в Іванівці поліцейські провели обшук в одному із домоволодінь. В результаті було виявлено тіло зниклої дівчинки. Згодом правоохоронці затримали підозрюваного у її вбивстві місцевого жителя.


Читайте також:


Залишити коментар: