Вбив одним ударом: На Закарпатті чоловік жорстоко розправився з рідним братом



10 січня, до поліції Виноградівщини надійшло повідомлення про смерть 48-річного мешканця села Хижа. За викликом виїхали правоохоронці та медики. Які виявили на тілі потерпілого ознаки насильницької смерті.

- джерело.

За фактом умисного вбивства поліція розпочала слідство. Оперативно правоохоронці встановили попередні обставини злочину і особу, причетну до заподіяння загиблому смертельних поранень.

У вчиненні правопорушення обгрунтовано підозрюється 52-річний брат загиблого. З’ясовано, що у ході конфлікту, який виник між чоловіками, чоловік наніс потерпілому удар ножем у шию. Від отриманих ушкоджень 48-річний помер на місці.

Фігуранту вже повідомили про підозру. Відносно нього вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. У справі триває досудове слідство.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Вирішується питання щодо обрання стосовно нього запобіжного заходу у виді тримання під вартою, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Читайте також:


Залишити коментар: