Ватажок “ЛНР” готовий повернути республіку Україні: є умова



Ватажок “ЛНР” Леонід Пасічник визнав, що готовий до повернення “республіки” під контроль України за умови надання їй “особливого статусу”.

- джерело.

Відповідне повідомлення, як передає “Остров”, з’явилося на сторінці терориста у Twitter. При цьому ватажок “республіки” також наголосив на важливості “визнання права Донбасу на інтеграцію з РФ”.

Так, Пасічник підтримав інтернет-флешмоб, що розкручується на окупованих територіях під хештегом #ЗеленскийПризнайВыборДонбасса.

Він почався з того, що “влада” “ДНР” розмістила в мережі ролик горлівської школярки, яка нібито за власною ініціативою звернулася до президента України Володимира Зеленського з проханням припинити війну на Донбасі шляхом надання ОРДЛО “автономії мовної та економічної”.

Незабаром у мережі стали з’являтися ролики-відповіді, а потім був створений спеціальний сайт, на якому бажаючі могли проголосувати за ініціативу. Проект був схвалений рядом ватажків “ДНР” і представників пропагандистських ЗМІ.

У той же час у первинний зміст призову до президента України було внесено зміни, і вимога “автономії” була змінена на “особливий статус”.

“Я приєднався до акції і закликаю кожного жителя Донбасу викласти свою фотографію на сайт! Переконаний, що таким суто мирним шляхом ми доб’ємося припинення війни, виконання Києвом Мінських угод (у першу чергу особливий статус) і визнання права Донбасу на інтеграцію з Російською Федерацією”, – написав ватажок “ЛНР”.


Читайте також:


Залишити коментар: