Варив самогон і знущався над учнями: під Черкасами батьки вимагають звільнити директора школи



У селі Лип’янка на Черкащині батьки школярів влаштували бунт проти директора, який майже 10 років тримав у страху всю школу. Він знущається над школярами, варить самогон, випасає худобу на території та облаштував склад в будівлі закладу освіти.

- джерело.

Цікаво, що рік тому директора школи звільнили, але він знову поновився через суд. Тому батьки дітей вимагають, аби керівника закладу освіти остаточно звільнили, повідомляє видання “Сьогодні. Україна”.

Місцеві жителі села Лип’янка розповіли про жахливі речі, які допускав у школі директор.

“Хлопчиків, коли порушать правила, – він брав ключі і бив по ширінці. Щоб учні правильно поводилися “, – розповіла мешканка села Галина Вакуленко.

За її словами, рік тому учениця знайшла в актовому залі самогонний апарат і величезні пачки соломи. Через це директор написав пояснювальну записку, де розповів, що самогоноваріння – це виробнича необхідність, а його солома просто тимчасово зберігалася в школі.

Він там і горілку варив, і кашу, і солому. Худобу пас у дворі. Школа – це була казарма,
– розповів інший місцевий житель Іван Павленко.

Через цей інцидент директора школи звільнили, але він домігся свого відновлення через суд. Сам він запевняє, що все розказане – це брехня, а матеріали справи сфабриковані.

Батьки школярів погрожують забрати дітей із цього навчального закладу, якщо скандальний директор залишиться керувати школою.

“Елементарних знань немає ні в чому. Ми проти, щоб він повертався. Як можна віддавати дітей, коли немає знань і немає виховання? А школу він використовує в своїх цілях”, – додає мешканка села Валентина Гура.

 


Читайте також:


Залишити коментар: