В Єгипті застрягли 200 українських туристів – ЗМІ



Українські туристи, клієнти туроператора Join Up, другу добу не можуть вилетіти з єгипетського міста Шарм-ель-Шейх.

- джерело.

Близько 200 українських туристів – клієнтів компанії-туроператора Join Up – другу добу не можуть вилетіти з єгипетського міста Шарм-ель-Шейх. Про це в четвер, 8 листопада, повідомляє Громадське.

Олександр, один з відпочиваючих, розповів, що їх рейс мав вилетіти 7 листопада о 19:10, але представники перевізника, компанії Yanair, заявили, що на літаку нібито сталася бійка, тому він не полетить.

“Нас заселили в поганий готель-“клопівник”, а сьогодні (8 листопада, – ред.) сказали, що ми вилетимо в Україну”, – розповів він.

За його словами, туристів привезли в аеропорт, але знову не відправили в Україну.

“Хотіли заселити знову в “клопівник”, але люди піднялися і сказали, що не поїдуть туди. Нам спочатку погрожували поліцією, як представники перевізника Yanair, так і представники туроператора Join Up, а потім пообіцяли нормальний готель. Зараз ми їдемо туди”, – зазначив Олександр.

У компанії Join Up підтвердили, що туристи не вилетіли з Єгипту.

“Туристам було надано розміщення в готелі, звичайно, за рахунок компанії. Частина туристів вже сьогодні вирушає рейсом о 19:00, а друга частина відправиться також сьогодні о 21:40”, – повідомили в компанії.


Читайте також:


Залишити коментар: