В Ужгороді горе-лікар провів операцію зі страшними наслідками: забув голку у горлі дитини і пішов



Після виходу з стоматології хлопчик почав скаржитися на специфічну біль всередині

- джерело.

Проти лікаря ужгородської районної лікарні, який забув голку в горлі 13-річного хлопчика, відкрили справу. Про це на своїй сторінці в Facebook написала журналістка Лора Приходько.

Відомо, що було розпочато досудове розслідування по ч.2 ст.140 Кримінального кодексу України (неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником).

«Я вирішила, що, напевно, осколок зуба. Попросила сина потерпіти, попити водички – авось, пройде, – каже Олена. – Не минуло. Через дві години (стільки лікар заборонив пити і їсти), я дала Юрі хліб – може, він проштовхне осколок і все буде в порядку. Але стало тільки гірше. Дитина почала задихатися при розмові ».

Відомо, що після дводенних поневірянь по лікарях хірург відправив дитину до ЛОРа. Той, нарешті, витягнув з горла задихаючого другу добу хлопчика голку.

«Лікарі сказали, що вона могла потрапити в трахею, легені, і тоді страшно уявити наслідки», – розповіла мати.

Сил з’ясовувати причини такої поведінки лікарів після пережитого стресу у матері хлопчика не залишилося. Звичайно, після шоку, вона заходила до стоматолога, який дав початок цієї метушні по лікарях. Але він відмовився що-небудь пояснювати. Не захотів спілкуватися і з журналістами. У лікарні слухавку не піднімають.

«Слава Богу, що вже все позаду. Синові вже трохи краще, хоч горло ще болить. А від лікаря ми навіть “Вибачте” не почули, тільки хамство, і зауваження, з чого це раптом ми про цю історію розповідаємо».

Чи буде скаржитися на лікарів, мама підлітка ще не вирішила.


Читайте також:


Залишити коментар: