В Україну суне зимова стихія: зливи з мокрим снігом накриють півкраїни



Погода в Україні принесе разом з атмосферним фронтом зливи, а в деяких областях з мокрим снігом вже наступного тижня. Поки ж нас чекають холодні дні і морозні ночі, місцями до -10 градусів.

- джерело.



Що буде з погодою в країні з 15 по 19 листопада – читайте нижче в матеріалі Styler.

В Українському гідрометцентрі датою погіршення погоди називають п’ятницю, 19 листопада.

А ось понеділок, 15 листопада, буде з мінливою хмарністю, туманом, помірною прохолодою вдень і невеликим морозом вночі. Опади не передбачаються.

Температура вдень +3… +8, на півдні та Закарпатті +7… +11. Вночі 0… +4, на Закарпатті до -2 морозу, а на сході -1… -5 в нічний час.

16 листопада знову без опадів, а вночі стане морозніше. Вдень 0… +5, вночі до -7 морозу. На заході і в Криму температура трохи вище, +3… +9 вдень (на Закарпатті +9… +11), вночі -3… +2 градуси.

В середу, 17 листопада денна температура істотно не зміниться, а ось вночі стане холодніше: на заході і в Криму +1… -3, на сході -6… -10, на інших територіях -3… -8 градусів.

Четвер, 18 листопада принесе невеликі опади в західні, а також можливо в південні області. Температура істотно не зміниться.

А ось в п’ятницю 19 листопада, погода розгуляється не на жарт. Всю країну накриє атмосферним фронтом. Найсильніші опади на заході і півночі, причому в північних областях до дощу може приєднатися мокрий сніг.

Температура вдень +1… +5, на заході +3… +7, на півдні +7… +10 градусів. Нічні морози пом’якшаться, очікується близько +3… -3 градусів.


Читайте також:


Залишити коментар: