В Україні заново поділили регіони на карантинні зони: хто став “червоним”



В Україні змінили поділ на карантинні зони, включивши до “червоної” деякі райони та міста у Львівській, Івано-Франківській, Рівненський та Одеській областях.
Про це розповів міністр охорони здоров’я Максим Степанов, повідомляє Укрінформ.

“Червоний рівень у нас встановлений в Івано-Франківській області – Городенківський та Косівський райони. Також червоний рівень встановлений у місті Самбір Львівської області, в місті Біляївка Одеської області, в Рівненській області – міста в Костопільському та Рівненському районі. Також червоний рівень встановлено в Кіцманському районі Чернівецької області”, – зазначив Степанов.

- джерело.

За словами міністра, до переліку регіонів станом на 12 серпня із значним поширенням СOVID-19 відноситься місто Київ, Волинська область, Закарпатська область, Івано-Франківська область, Львівська область, Одеська область, Рівненська область, Тернопільська область, Харківська область, Чернівецька область. Натомість столиця України, яка раніше була у “зеленій” зоні, перейшла до “жовтої” зони.

Нагадаємо, сьогодні Кабмін поділив регіони на зони карантину відповідно до воних критеріїв – заповненість ліжок, рівень тестування та рівень захворюваності в адміністративно-територіальних одиницях.


Читайте також:


Залишити коментар: