У Херсоні пес влаштував розправу над власницею – зняв скальп і вигриз око



У Херсоні собака влаштувала жахливу розправу над власною власницею. 63-річна мешканка приміського селища Кіндійка мала необережність взяти на руки цуценя, яке народилося у пари алабаїв – кавказьких вівчарок. У матері цуценяти відразу ж спрацював інстинкт захисту потомства. І вона накинулася на пенсіонерку.

- джерело.

Про це повідомляє “Херсон типичный”.

Хоча жінка ніяких поганих намірів не мала, їй це не допомогло. Чотириногий охоронець, який миттєво перетворився на шаленого монстра, зняв з голови жінки шматок скальпа, ще й прокусив око – воно витекло. До цього додалися пошматоване обличчя і прокушене передпліччя.

Постраждалу відвезли до обласної клінічної лікарні. У хірургічному відділенні її відразу прооперували, наклали чимало швів – кажуть, безпосередньої загрози життю пацієнтки немає.

У Херсоні це вже далеко не перший випадок, коли суворі алабаї карають людей за спробу забрати тарілку з їжею або пограти з потомством. Кілька років тому в Комсомольському районі обласного центру, наприклад, самка кавказької вівчарки вбила маленького хлопчика. Той теж тільки хотів пограти з цуценям.


Читайте також:


Залишити коментар: