В Україні cтрaшнa пaнiкa після нiчнoгo дoлeнoснoгo рiшeння Зеленського



Після того як Президент підписав Закон про конфіскацію майна депутатів, суддею, прокурорів і чиновників в Україні почалася страшна паніка.

- джерело.

Чиновники, прокурори, судді, які залишилися у спадок від режиму Порошенко почали волати про те, що жити в країні стало неможливо, при цьому маючи замки, хороми, мільйони під подушкою, елітні автомобілі і яхти.

Члени режиму Порошенко почали біситься в конвульсіях від Президента України Зеленського і його рішень.

Від сьогоднішнього дня кожен суддя, прокурор, поліцейський, слідчий, чиновник, депутат, податківець і будь-який державний службовець став відкритим перед суспільством.

В Україні почалася справжнісіньке полювання на корупціонерів, які дуже солодко жили під час кровопролиття і правління відмороженого олігарха Порошенко.

Експерти відзначають, що за 5-6 років до державного бюджету України може бути повернуто мільярди доларів вкрадених у держави.

Від цього члени режиму Порошенко впали в істерику. Щоб не робив Зеленський вони його будуть критикувати. Зеленський для них ворог, який забрав у них годівницю і державний бюджет.

І в страшному сні мародери часів Порошенко уявити не могли, що все вкрадене доведеться повернути державі.

Вистава розпочалася! Зеленський почав діяти жорстко і безкомпромісно … Не полінуйтеся і поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна зобов’язана знати правду!


Читайте також:


Залишити коментар: