В Турції скалічили жінку за відмову від сексу (фото 18+)



35-річна британка була понівечена в останній день відпустки під час відпочинку в Туреччині. Жінка познайомилася з туристом Декланом Маршаллом, який спершу спробував вступити з нею в статевий зв’язок, а потім жорстоко побив за відмову. Повідомляє The Sun.

- джерело.

Британка розповідла, що відпочивала в турецькому клубі зі своїми приятелями та познайомилася там з британцем Декланом Маршаллом. Чоловік розповів Еммі, що у нього великі проблеми і він не може повернутися додому.

Довірдива жінка запропонувала йому переночувати на дивані в її номері. Однак він відплатив їй за добро дуже незвичайним способом: спочатку спробував згвалтувати жінку, а коли та стала чинити опір – побив її до напівсмерті.

«Пам’ятаю, як він сказав мені, що я його не поважаю. Я пояснила, що у мене є хлопець, і тоді він двічі вдарив мене. Я втратила свідомість», – розповіла Емма. Коли жінка прийшла до тями на балконі номеру то зрозуміла, що все навколо неї залито її власною кров’ю. Невдячний гість зламав їй ніс, розтрощив череп і завдав безліч ударів.

Медикам довелося накласти Еммі більше п’ятдесяти швів, і, крім того, їй доведеться перенести пластичну операцію – після побиття її не впізнали навіть рідна мати та сестра. Наразі жінка змушена залишатися в Туреччині до тих пір, поки лікарі не визнають її досить здоровою для перельоту. Чоловік, який напав на неї, британець Деклан Маршалл, був затриманий в сусідньому готелі де преспокійно собі відпочивав. Найближчим часом він постане перед судом.


Читайте також:


Залишити коментар: