В Таранто група підлітків закрила в будинку і піддала тортурам літнього італійця



12 неповнолітніх італійців викрали і забили до смерті беззахисного чоловіка, який мав славу місцевого божевільного. Поліція почала розслідування.

- джерело.

Жахливий епізод насильства стався в містечку Мандурія ( Таранто ), де група, що складається з 14 молодих людей, з них 12 є неповнолітніми, викрала і закрила в його власному будинку 66-річного італійця. Карабінери виявили чоловіка, що сидить на стільці, до якого його прив’язали і на якому нещасний залишався сидіти протягом декількох днів.

У ці ж дні італійця катували і били. Чоловік при виявленні його співробітниками правоохоронних органів був ще живий, але помер через три дні після двох перенесених операцій по усуненню травм шлунка і кишечника, завданих йому підлітками.

Згідно інтернет-газеті “La voce di Manduria” слідчі виявили відео тортур, які були відправлені групою неповнолітніх в мережу. Потерпілий, як повідомляє газета, вважався місцевим божевільним і часто відвідував церковний прихід, який знаходиться перед його будинком. Настоятель парафії написав у Фейсбуці, що багато разів дорікав деяких підлітків, які знущалися і сміялися над загиблим, завжди без відповіді.


Читайте також:


Залишити коментар: