В Олега Винника серйозні проблеми з здоров’ям: він змушений вдруге скасувати свій концерт



У відомого українського співака Олега Винника серйозні проблеми з здоров’ям. Через це він змушений скасовувати свої концерти.

- джерело.



Про це повідомляють на офіційній сторінці Олега Винника у Facebook.

“УВАГА!
Друзі, вимушені повідомити, що концерти Олега Винника у Палаці «Україна» 24 та 25 листопада перенесено на весну 2022 року. Ми до останнього робили усе можливе, аби наші зустрічі відбулися. Але, на жаль, на сьогоднішній день стан здоров’я Артиста не дозволяє йому вийти на сцену. Сподіваємося на Ваше розуміння і щиро вдячні за Вашу безмежну Любов!
Усі квитки залишаються дійсними. Нові дати виступів будуть оголошені додатково. Слідкуйте за анонсами і бережіть себе!” – йдеться у дописі на офіційній сторінці Олега Винника.

Зазначимо, що Олег Винник вже вдруге скасовує свої виступити через хворобу. 16 жовтня артист мав дати сольний концерт у Запоріжжі. Втім, Винник тоді повідомив, що хворіє і не може вийти на сцену.
Фанати Олег Винника не засмутилися через скасування концерту і побажали швидкого одужання:
“ОЛЕГ АНАТОЛІЙОВИЧ Щиро Вам бажаємо сил міцного здоров’я, Найшвидшого одужання! Ми дуже хвилюємовя за Вас і Ваше здоров’я! Ми завжди з Вами невтомимось будем чекати Вас!
Лікуйтеся і одужуйте відпочивайте висипайтеся! Дай Вам Бог здоров’я і Нехай Вас Бог завжди оберігає.
Бережіть себе будь ласка! Здоров’я головне за все.
Божої Вам Благодаті і Всіх Господніх Благ.
Все буде добре одужуйте! Успіхів Вам і Хай щастить.
Гарного Вам дня.”


Читайте також:


Залишити коментар: